Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag faller, faller jag hårt.


Jag tvekade men föll på så många sätt
du log mot mig och allt kändes bara rätt.

Jag föll för allt jag var värd
du höll min hand och skakade min värld.

Jag ser skuggan av den man jag var nära dig
jag njöt hur vinden smekte dina lockar framför mig.

Jag minns värmen från din kind så nära min
den kvällen som mitt hjärta öppnades och bjöd dig in.




Fri vers (Fri form) av Destikado VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-09 17:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Destikado
Destikado VIP