Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja texten liknar nordmans låt " lågornas sken" jag blev inspirerad av den och skrev lite som ett minne...


Häxtid i Lågorna

Jag fälldes av två småpojkars ord.
Att jag hade lustat med djävulen vid hans fest bord.
Jag var 17 år och längst vägen jag gick, blev jag föst och föraktad som ett djur.
Den jag litade på, sänkte sin blick. Han vände ryggen och gick.
Jag var ensam och fälld trotts yrkan om nåd...
Min dom blev att renas i eld...

När lågorna steg så bad jag en bön, om att slippa utstå denna mardröm
Men så till slut, tystar mitt skrik i hela byn
Mina bön dör ut...
Försvinner med mig..upp i skyn




Fri vers (Modernistisk dikt) av miramin
Läst 219 gånger
Publicerad 2015-05-09 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

miramin
miramin