Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Behövde bara skriva av mig lite överskott ...


Är visserligen van vid att köra på restångorna ...

... i mina bränsletankar ...

Likväl blir jag 
lite fundersam över
hur länge 
jag måste fortsätta
trolla med energitillgången ...

Restångor
kräver kontinuerlig produktion
för att de över tid
ska kunna fylla sin funktion ...

Men det vore rätt skönt
att få pröva på
en situation
där energitillförseln
för en gångs skull
är mer kontinuerlig
från en tank som är full ...

Önskar du vore
här nära tätt intill ...

Du som är
den dig
som är ämnad för mig ...

Ty din blotta närvaro
fyller energiföråden
till brädden 
och så mycket mer därtill
när jag känner 
att det är mig du vill ...

Du fattas mig!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-05-09 21:40



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Ett bra "överskott"
du presenterar här
2015-05-10

  Alysse VIP
Längtansfylld beröring
som fyller tanken med
känslor
2015-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP