Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att inte kunna fly

Åter igen flyr vi
Bort från varandra
Vi springer så mycket vi kan
Ändå är det bara som att vi inte kan
Vi sitter ihop med varandra
Hur mycket vi än vill fly
Ett gummiband drar ihop oss
När vi kommit för långt bort
Då studsar vi tillbaka till varandra

Vi försöker igen att fly
Samma sak händer igen
Vi kan inte rusa ifrån varandra
Vi sitter helt enkelt ihop

Vi inser en dag att vi inte måste sitta ihop
Gummibandet ska inte hindra oss
Vi ska kunna fly om vi vill
Vi tar en sax och klipper bandet
Då är vi fria från varandra
Friheten är här igen
Vi kan springa vart vi vill igen




Fri vers (Fri form) av Solskensskugga
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-10 15:46



Bookmark and Share


    Lars J
Tänk vad många som är i dåliga förhållanden skulle vilja ha denna saxen du beskriver ;-)
Bra diktat!
2015-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Solskensskugga