Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mannen som lyssnade på andra

Du gör aldrig färdigt saker!

Det kommer du aldrig klara!

Hur kan du missa det så uppenbara!!


Så blev jag mannen som lyssnade på andra.

Släppte taget om mig själv och tog kortare kliv.


Han är inget bra att ha!

Nä, sån som han vill man inte va!

Nu tränar han för lite, nej för mycket..


Det var så jag svek för det yttre trycket.

Slutade drömma och lät istället andra fördöma.


Din bok kommer aldrig se dagens ljus!

Dina fötter kommer aldrig bära dig ut!

Vägen kommer alltid vara för lång!


Så har den alltid låtit, andras klagosång.

Min väg fylld av hat och avundsjuka..gång på gång..


Låt aldrig andra döma dig
Så som jag lät så många fördöma mig.

Tänk på hur du väljer dina ord.
Kväs inte andras drömmar om att bli stor.

Min väg ligger framför mig än en gång.
Nu hjälper ingen annans klagosång.

Mina ord de flödar åter likt bäckens vatten.
När mina drömmar åter för mig genom natten.




Fri vers (Fri form) av Destikado VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-05-10 16:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Destikado
Destikado VIP