Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har haft min älskade son och hans flickvän hemma hela helgen ... - Det känns riktigt innerligt bra i hela mig!


Nu när helgen är slut ...

... och du
har åkt hem igen,
min älskade 
lilla stora vän ...

... återgår jag
till den 
beständiga saknaden ...

Nu tänker jag på dig
och hur mysigt 
det varit att få ha
dig hela helgen här hos mig ...

... och känner
hur det i varje
lite skrymsle och vrå
inom hela mig
har fyllts på
med allt jag känner av
hur mycket jag älskar dig ...

Önskar så innerligt 
att du under åren fått
vara väsentligt mer hos mig ...

... så att jag kunna ge dig
så mycket mer 
av allt 
jag skulle ha velat få
ge av mig till dig ...

Men när du är här 
ser och känner jag
att du genom åren fått
en hel del av mig
som du valt 
att vårda och utveckla
väl inom hela dig ...

Det får mig
att känna och tro på
en god och lyckosam
framtid för dig ...

... där jag kommer att
få mer kontinuerlig 
kontakt med
och närvara i mitt liv
av dig ...

Och någonting jag vet
är att du vet
min son
hur mycket du
betyder för mig
och 
hur mycket jag
alltid älskat,
älskar 
och så i evighet
kommer att älska dig ...

Precis som jag
jämväl 
älskar och bryr mig om
dina systrar
vilka liksom mig
betyder allt 
och så mycket mer därtill
så ock för dig ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2015-05-10 17:26



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Varma, sköna känslor du beskriver...
hoppfullt inför framtiden också...
2015-05-12

    Ken Cassel
Bra där, Peter

Gillas

Kram på dig..
2015-05-11

    Birgersdotter VIP
Varmt och kärleksfullt skrivet.
2015-05-10

  AgnesP
Alldeles underbart skrivet.
2015-05-10

  P-E-H
Kärlek mellan föräldrer och barn är verkligen något av vackraste som finns!

Så otroligt kärleksfullt skrivet.
2015-05-10

  Tabac VIP
Varm läsning, underbar text!
2015-05-10

  Ingrid Trolle
En vacker kärleksförklaring
till en son
2015-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP