Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite mer än blott bara ord ... Kanske ej så välskrivet men tillräckligt för att sätt ord på det som just nu känns inom mig ...


Det finns något som ...

... jag skulle tycka om ...

Någonting som
 jag saknar
varje gång
jag somnar
och varje gång jag vaknar
här i min belägenhet
i känslan av den ensamhet ...

... vilken i din
frånvarande närvaro
fyller hela min verklighet ...

Vet inom hela mig
att livet i sig
skulle känna så mycket mer
än hur jag upplever det
här och nu utan dig ...

Om jag blott bara 
fick vara med
om att få
uppleva och känna
din närvarande närhet
nära tätt intill
då du äntligen 
kommer för att
stanna och förbli 
här hos mig ...

Någonting som
jag hoppas på
blir verklighet
snart någon gång
innan jag måste gå
på grund av det jag behöver
men utan dig i mitt liv
ej förmår att kunna få
innan allt redan är över ...

Saknar dig i mitt liv
inte som ett alternativ ...

Jag saknar dig
för att din närvaro
och existens i min verklighet
skänker mig 
hopp, livskraft och energi ...

... nog för att
få mig att kunna förbli 
kvar länge till i mitt liv ...

... tillsammans med dig
som jag älskar, tycker om
och bryr mig om ...

... dig jag vill
somna och vakna
nära, tätt intill
resten av mitt liv ...

Dig som tillsammans med mig
utgör själva fundamentet
för vårt gemensamma
hela framtida liv 
och som liksom mig
ej någonsin accepterar att bli
något slags substituerande alternativ ...

Att få berätta 
alldeles för ofta
om hur mycket
jag älskar dig
är något som 
jag skulle tycka mycket om ...

... att få göra för dig ...

... gång på gång på gång ...

Men just nu
är du
den som allra mest
fattas mig ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-05-10 21:00



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Det är tungt att
leva ensam. Det
stjäler mycket
kraft. Vi är många
som har den erfarenheten
och krafttjuven i vår
närhet.
2015-05-11

  P-E-H
Ord som gör mig rörd när jag läser... saknaden... kärleken...
2015-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP