Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där inget fanns kvar

 

 



var allt tyst och stilla
nu
vibrerar hela världen
det rycker och spritter
i hela kroppen

hur bar du dig åt
hur fann du mig
hur nådde du ända fram
till hålet där mitt hjärta en gång fanns

jag förstår inte
kliar mig i bakhuvudet
ställer frågor men finner inga svar
på hur du byggde ett nytt
där inget fanns kvar

som att så ett frö
som att vänta på att knoppen ska blomma ut
efter en evig vinter blev det äntligen vår
och du var solen som värmde min själ

du fick kärleken att gro i mitt bröst
jag var blind men du öppnade mina ögon
och nu ser jag dig överallt
jag hör dig i varje sång
du finns i varje andetag

jag drömmer om din närhet
om värmen i din röst
att få drunkna i dina ögon
och ge dig en eskimåpuss

 

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 731 gånger och applåderad av 39 personer
Publicerad 2015-05-11 04:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
dina fina dikter är ju underbara
2015-06-10

    ässet
Vilken poesi. Mycket vackert och kärleksfullt.
2015-06-10

  Angela Bohlin VIP
Vackert!
2015-06-09

  Ljusletaren
Så vackert och vardagligt skrivet med en stor finess :-)

Hela dikten är underbar men jag vill ändå framhålla dessa två verser;
"hur bar du dig åt
hur fann du mig
hur nådde du ända fram
till hålet där mitt hjärta en gång fanns

jag förstår inte
kliar mig i bakhuvudet
ställer frågor men finner inga svar
på hur du byggde ett nytt
där inget fanns kvar"

/kram

2015-06-09

    ej medlem längre
Din vackra
kärlekspoesi får guldstjärnor av mig
2015-06-06

  Elliinor
"jag förstår inte
kliar mig i bakhuvudet
ställer frågor men finner inga svar
på hur du byggde ett nytt
där inget fanns kvar"

Det stycket får mig att rysa! Väldigt fint detta! Grattis till uppmärksammade texter!
2015-05-15

  Miss Hallonröd
Åh, va fint du fick ihop det där.
Känner lite sådär jag med just nu.
2015-05-12

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
2015-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP