Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som vanligt

Åter igen uppåt
Jag vill göra allt
Har massa tankar och idéer
Det kryper i mig
Ingenting går tillräckligt snabbt

Imorgon är det kanske det inte är kvar
Det kanske är lite ner
Trött, vill ingenting
Inga bra tankar
Inga idéer

Alla idéer och tankar
Ingen ork
Det kryper i mig ändå
Vill ingenting
Ingen idé att försöka ändå

Kanske en bra dag
När orken är tillbaka
Inte massa tankar
Då allt är som vanligt
Äntligen

Den dagen
Då är jag tillbaka
Jag är bara jag
Som vanligt igen
Allt är som vanligt




Fri vers av Solskensskugga
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-11 18:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solskensskugga