Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom, låt oss skynda långsamt...


dina höftben
mot mina
andetag

mina läppar
som formar
längtan du har

i samma stund
som du ivrigt
fingermålar mina bröst


i kärlekens färg

och låter din tunga
lotsa mig in
i livets hamn


till tonerna
av natten som viskar..

vi skyndar långsamt
tids nog blir det åter dag




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 272 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-05-13 16:04



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Ryser varmt av din vackra dikt :)
2015-05-14

  Hanna Mari Wallin
som en kärlekssång, framför du
ömhet närhet och kärlek

du är en sann Kärleks poet!
2015-05-14

  ULJO
Så fint framfört
2015-05-13

  Ronny Berk
så vackert om människors möten, ja !
2015-05-13

  Marita Ohlquist VIP
Underbart vacker text!
2015-05-13

    Dan Myrbeck
Finstämt
sensuellt
2015-05-13

  Henning Hson
Otroligt härligt framfört! *myser*
2015-05-13

    ej medlem längre
Andlöst vackra ord.
2015-05-13

    ej medlem längre
Sensuellt, underbart och vackert skrivet..
2015-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell