Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att sätta ord på vissa tankefnurror är inte lätt på något sätt ... ... men ibland måste man försöka likväl ...


Även om du bryr dig om ...

... någonting som
ingen annan än
du själv
och
dina närmast sörjande
anser värt att tycka om ...

... så finns det
inga som helst skäl
för dig 
att inte fortsätta 
mena det väl ...

Att istället 
följa den övriga strömmen
vore intet annat än
ett svek och bedrägeri
mot såväl dig och de dina
som den själ
vilken närmare bestämt
utgör det fundament 
för drömmen
om att livet menar 
er alla var och en väl ...

... som i sig
för att du ska bry dig om
är ett mer än fullgott skäl ...





Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-05-13 18:39



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tänkvärda tankar...
2015-05-18

  Hanna Mari Wallin
Så bra skrivet Peter...bokmärker för att påminnas...
2015-05-14

    ej medlem längre
Tänkvärt och välformulerat
2015-05-13

  Carl Mikael Fäldt
Välskriftad visdom-igen!

Tack!


2015-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP