Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite mer än blott bara ord ... om än det kanske inte verkar så ...


Det finns ingen ursäkt ...

... för att 
jag ska behöva 
ägna min tid
åt att vänta på dig
som är ämnad för mig ...

Men en förklaring
till att jag likväl så gör
är nog det faktum att
och hur mycket
du fattas mig
dag som natt ...





Övriga genrer av Peter Stjerngrim VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-05-13 20:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du hittar nog din prinsessa skall du se! Med vårens ljus kommer kärleken :)
2015-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP