Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du fattas mig! ... Gör vad jag kan för att finnas kvar tillräckligt länge för att du ska hinna finna vägen till mig ... Men snart finns det ej längre något kvar av mig för dig ...


De må så vara att min enkelspårighet ...

... kring
sökandet efter den enda
rätta som är ämnad för mig
stundom är 
nästintill outhärdligt
irriterande
att ständigt behöva läsa
om bland de flöden som
publiceras här hos mig ...

Men det må vara
som det vill med det ...

För mig 
handlar det om
att finna ut
ständigt nya variationer
på flexibibla alternativ
som kan hjälpa mig
att överleva 
tills dess den jag behöver
 äntligen kommer till mig ...

... så att det ej
blir så till slut
att det redan är över
och jag ej längre finns kvar
den dag den dig
som är för mig ämnad
kommer för att 
stanna och förbli
här hos mig i mitt liv ...

Därför lägger jag 
fortsatt ut
mina fyrbåkar
med frekvent
regelbundna intervall ...

... i hopp om 
att du 
som är den dig jag söker
ska se och förstå 
att just du
är den jag så innerligt behöver
och att du är den
jag så länge väntat på ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-05-14 06:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP