Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En miljon sätt att döda en människa


tycks vara vapenhandlarnas mål istället för

en skål mat till någon behövande i nöd

Skjut, skjut

Ge dem vad dom tål

Det är bedrövande vad lite ett människoliv är värt...

Ken Cassel
14/5-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-14 15:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel