Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte du, men ler ändå

Sitter nu ensam här och ler, skyr andra som pesten.
Hoppas inte någon annan ser, eller förresten.

Det skiter jag i!
Tänker på kvällen det var vi.

Hon som nyss vände sig om, såg på mig och log.
Jag log först då jag trodde det var du, den känslan var ej nog.

Ler ändå när tankarna för mig i spinn.
Åter pulsen, känslan från kvällen du var min.

Vet nu att sanningen ser annorlunda ut.
Vår saga har kunnat bli vacker men fick ett annat slut.




Fri vers (Fri form) av Destikado VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-14 15:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Destikado
Destikado VIP