Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilken dag?

Tråkig dag
Solig dag
Mulen dag
Dålig dag
Regnig dag
Bra dag
Kort dag
Lång dag
Ännu en dag
Vilken dag?




Fri vers (Fri form) av Solskensskugga
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-14 17:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solskensskugga