Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En idyllisk sommar

Sommar snart
Då är värmen tillbaka
Det sa du åt mig
Lata dagar i solen
En bok i hängmattan
Det var din idyll

Jag ville gärna känna samma sak
Vara där i din idyll
Men gräset måste klippas
Ogräset måste rensas bort
Mat ska lagas

Tänk vad skönt det kunde vara
Att slippa alla måsten
Att få vila en semester
Slippa klippa gräs
Och rensa ogräs

Att bo i idyllen varje dag
Trä smultron på strån
Och leka med barnen
Läsa en bok
Kanske en dag i solen




Fri vers (Fri form) av Solskensskugga
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-14 18:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solskensskugga