Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara ännu en fundering som ville få bli befäst i skriftad form ...


Att jag vanligen väljer att vara snäll ...

... för det mesta
mot de allra flesta
från morgon till kväll ...

... innebär ej
att jag väljer att vara
snäll mot just dig
om du visar dig vara
ojust och mindre snäll med mig ...

Tänkte det kunde vara
förbyggande att berätta det
för dig
i god tid 
så att du kan ge mig anledning
att fortsätta få vara snäll med dig ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-05-14 19:42



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Bra att veta...:-))
2015-05-18

    ej medlem längre
Ja..man är väl oftast snäll om man blir bemött med vänlighet..
2015-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP