Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskan


Grönskan är tät kring dig

Och jag önskar dig allt


Fåfängt ber jag att du ska slippa

att du får ett liv utan sår




Fri vers av bittemi VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-05-14 19:55



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
O, så omtänksamt och fint...
2015-05-18

    Dan Myrbeck
Fin förhoppning!
2015-05-15

    Elisabeth Nilsson VIP
Ömhet och kärlek lyser i din fina dikt!
2015-05-15

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt!
2015-05-14

  Bibbi VIP
Begrundar.
2015-05-14

  KYREUS of Sweden
Ömsint.
2015-05-14
  > Nästa text
< Föregående

bittemi
bittemi VIP