Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det vackraste, det tar inte slut

Ropar dig hes efter sanningen och jag känner din nacke knottra sig

din nyfunna energi är konst
precis som ditt sätt är städat

vi kan hitta tillbaks till det halvromantiska taklampan-tänd-älskandet
vi pratar om gråa dagar i misär
ligger raklånga skavfötters skrattar åt min ålder
och den onda cirkeln
att du var mitt botemedel
och jag var din sjukdom




Fri vers av sotlugg
Läst 453 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-16 15:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sotlugg
sotlugg