Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tycker du jag går över alla gränser för vad du står ut med så kan du ju betänka det lilla faktum att jag själv måste stå ut 24 timmar, varje dag, sju dagar i veckan året om ...


Saknar den där känslan ...

... inom mig
som du får mig att känna
när du efter att 
ha älskat med mig
viskar i mitt öra
nära tätt intill
hur mycket 
du mig älskar och vill ...

Det får mig känna
en trygghet och harmoni
sprida sig 
i varje litet 
skrymsle och vrå
inom hela mig ...

Det är just den känslan
som gör 
att du med din
blotta existens i mitt liv
återtänder 
mina tidigare slocknade
och alltmer falnande
inre ljus ...

Din allt jämt
närvarande frånvaro
är det som just nu
fyller ut
varje litet växande tomrum
och
släcker ner 
de ljus
vilka överlevt
inom mig,
men som ej förmår
att längre brinna mer ...

Du fattas mig!

Vill att du snart
kommer till mig ...

Vore alldeles underbart
att få hålla dig nära, nära
tätt intill
och få viska i ditt öra
hur mycket 
jag dig älskar och vill ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-05-15 03:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP