Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rätt trevligt

hur kan det
vara så läskigt

att lyssna på
tystnaden

med själv
som enda sällskap

jag som är
så snäll och trevlig




Fri vers av Bengt VIP
Läst 175 gånger
Publicerad 2015-05-15 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP