Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag skriver ingen seriöst poesi, tror jag. Så detta är mitt resultat av min såkallade produktivitet.


GIVE ME A TITLE AND SOME LOVE.

jag behöver fina titlar på
mina texter
så jag tar
stycken ur låtar
och försöker göra dem
till mitt eget
men de styckena är redan
upptagna, redan använda,

and yeah
i said
- baby, i need some love
du skrattade åt mig
och sa
- but darling, you\'ve been blind!
there is no such thing as love!

jag log
och försökte naivt
få dig att prata om
saker som gör dig
lycklig
eller som
kanske har någon
betydelse
kanske något
som gör en skillnad

men vi sa inget mer den kvällen

du fortsatte att
skratta åt mig när
jag dansade genom gator
in och ut ifrån olika trappuppgångar
efter kärlek
det var kanske
inte
ment to be

det är kanske tårarna i
dina ögon som får
himlen att öppna sig
det är kanske solen
som får dig att le
jag önskar jag
var solen och regnet


och i förgäves
skriver jag texter
som behöver
titlar
bättre än
GIVE ME A TITEL
AND SOME LOVE.




Fri vers av Sofi
Läst 299 gånger
Publicerad 2006-05-12 15:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofi
Sofi