Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Önskar du vore här hos mig just nu ... och för alltid ...


Använder inga andra droger ...

... än adrenalin,
koffein och nikotin ...

Ok, oxytocin
är ju förstås
ett tillskott
på vilket jag för stunden
lider ett akut underskott ...

Men för att få
den tillförsel
jag behöver
av denna substans
är du 
som är den dig
som är ämnad för mig
och din närhet och beröring
absolut nödvändig ...

... var du nu finns någonstans ...

För dig
och din kärlek
finns inget substitut!

Har nog uttryckt detta faktum
några gånger förut
men din närvaro i mitt liv
är en nödvändighet som är absolut ...

... och du fattas mig just nu 
väldigt innerligt mycket akut ...






Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-05-16 17:18



Bookmark and Share


  bumerang
Det var vackert skrivit, tänkt
och presenterat.
Önskar dej miraklet,
som det ju faktiskt är.
2015-05-17

  Carl Mikael Fäldt
Hoppas du klarar adrenalinet bättre än jag;)

Efter gårdagens akutbesök hos tandläkaren får jag vara nöjd med att inte blivit grön (Hulken)

Kram
2015-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP