Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland kan man faktiskt börja fundera lite kring hur det är ställt med hur vi väljer vilka vi möter i våra liv oavsett typ av uttryckt önskad relationsnivå ...


Det är faktiskt fullt möjligt ...

... att träffas,
prata, ha trevligt tillsammans
för att lära känna varandra ...

... även om vi ej
är varandras prospects
vad avser möjlig intim relation
eller blott bara ser en möjlighet
till att vid behov kunna knulla varandra ...

Tänkte bara att det
kanske inte är helt fel
att sprida vidare denna 
icke helt oväsentliga nyhet ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-05-16 17:45



Bookmark and Share


  P-E-H
*skrattar*

Ja, låt nyheten spridas....

Denna väsentliga kunskap borde faktiskt även bli ett eget ämne i skolan... "Socialkunskap".

Tror att det finns en hel del andra klokskaper från dina texter här som skulle kunna kapas rakt av som studiematerial.
2015-05-16

  Carl Mikael Fäldt
Ja-nog behöver människan av idag nyheter alltid;)

Kram från mike
2015-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP