Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fröken ingenting

inget rödvins-rus kan hjälpa mig
med den inre sorg jag bär
(o)medveten om dess orsak till
existens
delar jag mig själv itu

jag orkar inte
jag orkar inte mer
säger kropp & själ

varför är jag, jag?
det finns inga svar att finna
jag bara är, ångesten han själv

& vår gemensamma tomhet

jag är tom, & ingen
fröken ingenting


i all min anonymitet delar jag
allt vackert, allt hemskt - i mig
särat kött visualiseras genom ord
ångest & självmana tvång
vad vore jag, om inte jag?

- ingenting

rädda dig själv, säger dem
gång på gång
om det vore så lätt, tänker jag

trött på att slåss mot mig själv
för min egen överlevnad
döden, vore att föredra

men vad vet jag
förutom allt & ingenting

men vem är jag
förutom allt & ingen
fröken ingenting




Fri vers (Fri form) av fröken ingenting
Läst 507 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-05-16 19:27



Bookmark and Share


    Shush
ibland måste jag till dessa dikter och människorna bakom dem.
måste till den delen av mig själv.

låter pretto som fan, men
att marineras i insanity/starka känslor då och då är på ett sätt ganska tryggt.

din ord här gick rakt in.
2016-05-25

  Fru Intighet
För mig är du allt.
2015-05-20

    ej medlem längre
Det lilla jag lärt känna fröken Ingenting, så tycker jag att hon verkar vara Någonting.
2015-05-17
  > Nästa text
< Föregående

fröken ingenting
fröken ingenting