Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egentligen vill jag bara vara tyst

Egentligen vill jag bara vara tyst
Jag vill inte säga ett ord, för varje liten stavelse tycks hävda att jag tror
att jag förstår
Men det går inte att begripa
För det finns inga kopior av dig i mig, du är fullkomligt unik,
men du måste förstå att jag vill ingripa

Jag vet inte vad det är som faktiskt sker i dig, men jag ser att du går sönder
Långsamt faller du isär och jag står inte ut med det,
även jag vill fly iväg

Egentligen vill jag bara vara tyst
Jag vill inte säga ett ord, för varje liten stavelse tycks hävda att jag kan
beskriva min kärlek till dig
Men det är inte möjligt
För känslor är unika, det finns inga ord lika starka som dem,
men du måste förstå att jag,
jag älskar dig




Fri vers av cecilia_linnea
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-17 15:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"...but now I'm only falling apart" (Bonnie Tyler)
2015-05-17
  > Nästa text
< Föregående

cecilia_linnea
cecilia_linnea