Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvitto

Kalla mig bekräftelsesökande för det är vad jag är. Jag söker din bekräftelse för att få ett kvitto på att jag inte är ensam i det här. För det krävs två för en relation. Det krävs mer än att jag ständigt tänker på dig.

Därför blev den så betydelsefull för mig. Låt oss till och med kalla den viktig. Eller kanske gå så långt som att säga essentiell. Kramen.

Du skulle nog bli skrämd av hur stort allt blir i mig. Jag kräver inte mycket. Det lilla är enormt. Och kramen blev ett kvitto på att du kanske möjligtvis sänt mig en tanke någon gång.




Prosa av cecilia_linnea
Läst 194 gånger
Publicerad 2015-12-04 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cecilia_linnea
cecilia_linnea