Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hitta mig


Buller överröstar
dovt dunkande
Jag ser skuggor
genom färgat glas

Hur gick jag vilse?
Glömde

Jag letar
mellan trånga stenblock
pressar mig fram
genom tunnlar trevar

Hitta mig!

Rörelsen går i vågor
En kör sjuner Mozarts requiem
det mullrar vid trädtopparna

Om jag hade en sträng med ljus
med fäste i evigheten
en tunnel mot det upplysta
mot horisonten
där händelserna upphör
förvandlas, brinner
slocknar

Det glöder under ytan
snart kommer utbrottet
rök ska pressas uppåt

Hör mig underifrån!

Låt mig vecklas ut
låt blod färga vattnet rött
flyta genom ådrornas nät

uppåt


Liv, mitt liv

Vad bär du?

Rör dig genom mig

krossa glasväggarna

Tala till mig!








Fri vers av bittemi VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-05-17 18:45



Bookmark and Share


  Ronny Berk
diktarjagets sökande väl förmedlat, ja !
2015-05-29

  Ljusletaren
Ps Måste bokmärka
2015-05-19

  Ljusletaren
Alltså vilken text! Wow jag bara gillar dessa ord och de går rakt in i mig *tack*
/kram

Ps En av dina bästa sanna mina ord
2015-05-19

  ResenärGenomLivet VIP
Stark text...fastnade för strängen av ljus med fäste i evigheten...något att tänka vidare på...
2015-05-18

  Lars Hedlin
Starkt i livet berör din text
2015-05-18

    Elisabeth Nilsson VIP
Livskraft och motstånd sammanflätat i berörande ord och bild, tecknat av din penna!
2015-05-18

  Bibbi VIP
Gillar.
2015-05-18

  Respons VIP
Så mycket livskraft och så mycket motstånd. Starka rader!
2015-05-17

  Marita Ohlquist VIP
Texten är som en gobeläng!
Många tänkvärda inslag i varpen.
2015-05-17

    ej medlem längre
Ett rop till livet ...
Tycker om dessa rader.
2015-05-17
  > Nästa text
< Föregående

bittemi
bittemi VIP