Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solenergi

 

Solen bländar

tanken slår mig

Att solens strålar

är guld för mig

Dödar min värk

skapar glädje

Under min särk

efter vinterns köld

 

En annan tanke

slår mig

Från metaforens stank

guld för mig

Är politikernas verklighet

kanske därför de inte ser mig

För att de bländas av guldet

är det därför de glömmer mig




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-05-17 21:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Självklart bländas de av guld, av pengar, av makt och dövar sitt samvete för att inte bli utstötta. Pengar betyder mer än medmänsklighet för vissa.
2015-05-18
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP