Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslokaoset

Känslan

När man ser en person på avstånd
Blickar som hastigt möts och bryts

Fegheten

Som uppstår när man inte vågar
Gå fram och presentera sig

Pinsamheten

När blickarna möts igen
Men ingen vågar ta första steget

Förvirringen

Som blir när man inte riktigt vet
Om den andra personen
Känner likadant som en själv
Eller bara inte är intresserad
Och allting bara blir obekvämt

Den känslan.




Fri vers av Lolloowh
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-18 00:36



Bookmark and Share


  novemberly
Kärlek när den är som jobbigast. Fint skrivet! :)
2015-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Lolloowh
Lolloowh