Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att ständigt falla



Ta mig hårt, slå mig ren
slicka mina sår tills de står i bruten brygga
över min egna, dödens avfallgap
bröstkorgens karga boplats

Utav kärleken som fläks – likt det hål
där allt som varit ekar
smek mig tills jag vet hur blodiga tårar smakar
och stryp mina lungor, skrapa rent
från glädjens doft

din smak ovan min tunga
och slit ut allt som är jag

Klipp Vet och Iet mitt i tu
en gång för alla







Fri vers av Baystream
Läst 172 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-05-18 10:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream