Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kort liten omskrivning ...


Den som väntar på någonting gott ...

... får ofta vänta
alldeles på tok för länge ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2015-05-18 14:31



Bookmark and Share


  Carl Mikael Fäldt
Ibland är omskrivningar tiofalt mer verklighetsnära -än originalen;)
2015-05-21

    Ken Cassel
Skojar du?

Så sant så...

Bra Peter

Mvh..
2015-05-19

  Hanna Mari Wallin
Helt Riktigt!
2015-05-19

  P-E-H
Just det!
2015-05-18

  Angela Bohlin VIP
Så sant så sant Peter...
2015-05-18

    ej medlem längre
Ja..iaf så känns det alltid så!

Gillar bilden :)
2015-05-18

  ResenärGenomLivet VIP
Du har nog rätt...hoppas du slipper vänta längre...:-)
2015-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP