Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag tror så innerligt på energier

 

 

om jag lägger min panna
mot motorhuven
kan jag känna

Avsaknaden
av energi

"min själs all vilja kan mätas i joule"

 



 




Fri vers (Fri form) av Casbah* VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-05-18 16:32



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
ge fan i biljäveln....mannens dödligaste vapen....hyllat som guds avkomlingar...tänker att ditt hjärta dunkar skönare än vilken jävla motor som helst...lita på det !
2015-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Casbah*
Casbah* VIP