Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriver inte så ofta om mina barn - mest för att jag inte velat blotta deras liv på nätet, men också för att skydda deras integritet! Men nu när de nästan alla är stora blir det nog mer ...


När jag ser hur fina mina barn är ...

... kan jag inte låta bli
att önska mig väsentligt fler ...

Speciellt när 
jag betänker det här
med hur mycket ljus
de sprider omkring sig
i världen i allmänhet
och i månget skrymsle och vrå
vilket så innerligt förtjänar det
i allra högsta synnerhet ...

Varje gång 
jag betvivlar 
min egen insats som far
behöver jag bara tänka 
på mina älsklingar
för att jag ska känna
att det finns en hel del
goda kvaliteer 
och egenskaper
som de efter mig ändå har ...

Mina älsklingar,
ni är alla var och en för sig
det vackraste, finaste,
mest underbara jag vet
inte blott bara i detta Universum
och i denna befintligt
existerande verklighet ...

... utan även i alla tidigare
och potentiellt parallella Universum
som funnits och finns
i all evighet!

Jag älskar er
var och en 
mest av allt
och så innerligt
mycket mer därtill ...

Önskar få finnas kvar
här hos er
så länge jag förmår ...

... så att jag får uppleva
att ni blir lyckliga
och når dit ni i era liv själva vill!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-05-19 06:49



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Relationen med barnen betyder så mycket...underbar text, där man anar en stolt far...
2015-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP