Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tisdag




Solen kletar
värme ovan bortglömd kind

livet skriker i spruckna ådror
slår bröstkorgen på plats

Andas










Fri vers av Baystream
Läst 204 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-05-19 07:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream