Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden du gav mig



Känner dina hårda fingrar, bända käkar brett isär
det knakar när kinden går av
och viljan att kräkas är total när din knutna näve
trycker sig förbi svalj och lunga

Dina naglar som gräver, rispar dina initialer
i mitt redan existerande magsår
som nu svider
varje gång jag försöker äta och dricka
för att behålla hedern och viljan

livet intakt








Fri vers av Baystream
Läst 233 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-05-19 10:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du är inte sann för ingen kan skriva så som du så är det så så
2015-08-12

  Ronny Berk
"de givna orden" kan jag svårligen kommentera ...men läser och omläser !
2015-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream