Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lokförare på livets tåg





Drar många vagnar

Den första är negativ
full av sorger och besvikelser

De andra är positiva
fulla av glädje och gemenskap

Alla vagnarna är en del av mig
vill ha dem med på resten av resan

Kände att något var fel
behövde förändring

Flyttade loket till den andra ändan
fortsätter min resa mot framtiden




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 433 gånger och applåderad av 39 personer
Publicerad 2015-05-19 10:43



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
Toppen bra tips att möblera om i prioriteringen och att kunna byta fokus tänker jag när jag läser.
2015-05-21

  lila fjäderblomman VIP
Bra där! Starkt gjort!
2015-05-20

    ADI Nehlin
Styrka!!
2015-05-20

  Lars Hedlin
Mycket starkt och bra framfört!
2015-05-20

    Birgersdotter VIP
Stark förändring.
2015-05-19

  Margit Grell
Vilken styrka så fin!
2015-05-19

  Palett
Fin och tänkvärd text !
2015-05-19

    Elisabeth Nilsson VIP
En konstruktiv och bra förändring gjorde du!
2015-05-19

  Respons VIP
Inte dumt att göra en rockad i livet och börja från en ny ända.
2015-05-19

  bittemi VIP
En konstruktiv förändring!
2015-05-19

    ej medlem längre
Bra när man märker vad som är fel, och tar itu med det...
2015-05-19

    Dan Myrbeck
Aha - bra!

PS: Som matmänniska vill jag ha ett antal bra restaurangvagnar.
2015-05-19

  M.Eta
Fyndigt tänkt!!
2015-05-19

  Teresia Ridell
Underbart;vilka tjusiga liknelser och vilken bra livsinsikt !
2015-05-19

  Ljusletaren
Baklänges går nu färden ;.)
Dunk, dunk vad livets tåg går/ kram
2015-05-19

    ej medlem längre
Baklänges in i framtiden...underbart skaldat!
2015-05-19

  ResenärGenomLivet VIP
Så bra skrivet...
allt är en del av livet...
2015-05-19

    ej medlem längre
Hoppfullt och tänkvärt!
2015-05-19

  Hanna Mari Wallin
så bra tänkt helt riktigt livet är för värdefullt, att våga kasta sig ut mot nya okända vägar...är starkt och insiktsfullt

<3
2015-05-19

  louisegirl
Underbara du!
Så klokt tänkt
2015-05-19

  Bo Lövhalka
Mycket fin text!
2015-05-19

  Onomatoprofet VIP
bra gjort!
2015-05-19

  walborg
Återigen en fullträff av symbolik för ansvaret och friheten
2015-05-19

    ej medlem längre
Wow, vilken känsla du förmedlar, mycket smart att flytta loket, verkligen tänkvärt.
2015-05-19

  Rise Little One
Kloka tankar men det krävs mod och styrka!
2015-05-19

  Gunnel Eriksson VIP
Dikten med sin lokliknelse ger en
god bild av ditt liv och din klokhet.
2015-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP