Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framför mig



Och ur mörkret
en gestalt, drömmar valt att inte drömma om
då Lucifer lånat ditt namn
och anlete i natten
som bäddat ner dagen
i mina brustna händer

Och jag vill hoppas
på leendet jag skymtar, precis innan solen slocknar
i den blick bara de
som en gång älskat
kan ge varandra








Fri vers av Baystream
Läst 165 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-05-19 16:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar andra delen särskilt.
2015-05-19

    ej medlem längre
Abstrakt tänkande i din dikt. Tycker om biten "solen slocknar". Kreativt skrivet. Stor applåd!
2015-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream