Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det finns plats

Ser ut över livets kullerstens väg
I springan bland stenar
finns en plats
Där min själs frö landar
i kullerstenarnas skugga
Jag gror
och blommar ut
Det finns en plats
För mig att blomma
På livets kullerstens väg




Fri vers av Dito VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-05-19 18:13



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket fin!
2015-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP