Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sonetter för henne: VI - förnekelse, hans




du sa
jag har ändå
bearbetat det hela nu,
jag gör annat
nu,
det är bättre,
nu


jag sa
jag vill inte se dig mer
när du säger sådana extremt imbecilla
saker
som att du kommit över en människa
på bara två månader





Fri vers (Fri form) av mögel
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-19 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mögel