Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi vill ha fett


Fett som fantasi

Ett par fagra kvinnobröst går en nästan aldrig förbi

utan att man slänger en liten blick på dem

och avundas på skönheten

För visst är de vackra kvinnobrösten

Inget att orda om

Kommer ihåg dem redan som liten

Sköna att luta sitt huvud emot, kära mamma

Mamma, min allra bästa vän

Kommer ihåg det som om det vore igår

trots att det var så längesen

Vi vill ha fett

Fett som fantasi...

Ken Cassel
19/5-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-19 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel