Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt du ger ifrån dig får du trefaldigt igen ... Kanske inte på en gång, men förr eller senare, min kära vän ...


Varför tror du jag skulle tycka synd om dig ...

... Dig som 
nyttjat dina yttre attribut
genom större delen av ditt liv
från början fram tills nu ... ?

Lite har du 
skapat en image av
att vara en smart
självstyrd vandringspokal
vilken utan yttre påverkan
funnit ut
ett för dig
effektivt sätt och vis
för hur du gjort och gör dina val ...

Så varför ska jag nu
när du råkar ut
för samma urvalsteknik
med inledning och avslut
som du själv 
så många gånger tillämpat
obevekligt mot vart och en
av dem du själv valt förut ...





Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-05-19 22:58



Bookmark and Share


  kerstin skriver VIP
min mormor sa alltid att alt du ger får du tusenfalt igen (hon menade det i det goda) - men jag tänker karma när jag läser, men oxå att den ilska jag känner när jag läser oxå finner sitt karma. sen vet jag egentligen inte vad jag vill säga med min kommentar, mer bara att diktjaget ska ta hand om sig och rikta sin fina själ mot det vackra i livet.
2015-05-19

    ej medlem längre
Låter som en ganska arg och bestämd text..riktad mot en person..

Tänkvärd och välformulerad..som oftast när du skriver!
2015-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP