Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min tanke jämförde alla oskyldiga offer för våld och sjukdomar - med - alla embryon som det aldrig blev något av.


Livslotten

Det här är nåt vackert.

Om fritt tänka själva.

Att vara pragmatiskt

och unna sig gott.

Man är ju ej längre

nån späd lite älva

Tack för mitt liv

en sån lyckosam lott!

Så tänker jag stillsamt

på spermer och ägg
som aldrig ju blev nåt

med själ och med kropp.

Säg var det nån mening,

att vissa fick skägg.
Och andra blev vackra

ur livskällans dopp.




Bunden vers (Rim) av erkki
Läst 400 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-05-21 12:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Existentiella funderingar vi säkert alla har haft... inga svar finns.. bara det du skriver, en känsla av tacksamhet.
2015-05-22

  ULJO
Tänkvärt skaldat
2015-05-22

  lodjuret/seglare VIP
Om du och pennan din aldrig blivit till hade jag absolut saknat den. Samt även dina omöjliga syskon...
2015-05-21

  Marita Ohlquist VIP
Bra text som väcker tankar och känslor!
2015-05-21

  walborg
Tänkvärt!
2015-05-21

  Ljusletaren
En underbar och tänkvärd text/ kram
2015-05-21
  > Nästa text
< Föregående

erkki
erkki