Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Får jag komma över?



Står, med ovana armar - längsmed
hjärtklappande sida
Pärlor av förväntan, glittrar i eftermiddagens
solkyssta strålar
ovan överläppens villiga skåra

Andetagen får inte plats
bröstkorgen flimrar, lungor skakar
tunga och gom leker ökenkurragömma
med varandra

Vågar knappt blinka

Det kan vara nu
eller om en timma - dina fem knutna fingrar
kommer knacka, på den dörr
jag står bakom

och väntar








Fri vers av Baystream
Läst 242 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-05-21 15:27



Bookmark and Share


  Järnkatten
Väntan och vånda underbart förmedlat,
"ökenkurragömma" är rätt av ljuvligt...
2015-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream