Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tur

 

 

Sträckan mellan Hallsberg och S klär sig i sitt allra vackraste

Och där bland de grönskande träden
Där vi varken vandrar hand i hand
eller går
läks våra sår

vem är jag

I sprödaste solnedgång
en spegelbild

I motsatsen till ångest
kommer tillit

Liv bara liv

Smärtlöst
Förlöst

Tills nästa tur
står på tur

 




Fri vers av PkA
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-21 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PkA
PkA