Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dårdikt

Liljorna plockar blommande par ur parkens bänkar vinden lyfter sandlådans barn för färden till havet sparven skänker den tiggande tanten bröd att äta Våren är här i vit klänning för nattens bal när tranorna sjunger en stilla blues för grodorna




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-05-22 07:42



Bookmark and Share


  Minkki VIP
en be-dår-ande dikt
2015-05-31

  Lena Själsöga Keijser
tack till leendet

och

kan ju vara så mycket
2015-05-22

    ej medlem längre
Tranorna sjunger för grodorna
innan de slukar dem...

dramatiskt, vackert, fantasi-vaket
2015-05-22

    ej medlem längre
Ja..varför inte :)

Underhållande och samtidigt vackert!
2015-05-22

    Tommy M
Det är fin poesi. Titeln är faktiskt lite missvisande, tycker jag.
2015-05-22

  Magdalena Eriksson VIP
Leka byta utkikspunkt och skrivarnäste.
Kanske göken bygger egna bon i år och ger maskbidrag till sina grannar?
2015-05-22

    ej medlem längre
Den var ju rolig!! :-D
2015-05-22

    adwasbusy
Fantastiskt vackert. Jag kände våren ner till mina tår.
2015-05-22

    ej medlem längre
Lite surrealism så här på morronkulan,bra Peter!
2015-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP