Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saknaden efter någon som i himmelen bor


På en plats

På en plats så nära min

vill jag åter

kunna möta din blick 

 

Kanske är vi enbart 

bara några trappsteg

ifrån varandra

 

Så säg mig...!

 

Kan du se mig? 

Kan du höra mig? 

Kan du känna mig? 

 

Snälla säg mig...!

 

Att du än tala till mig 

för själv kan jag inte

se dig 

höra dig 

eller känna dig

 

Det skrämmer mig 

för att jag älskar dig 

så att det värker i

bröstet mitt

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av M.Prochaeus
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-22 12:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M.Prochaeus
M.Prochaeus