Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är vatten

Jag är vatten
Du kan aldrig fånga mer
än dropparna på dina händer

Jag är vatten
Det är inte vågorna
som sköljer över dig

Det är dina egna tankar
Av luften du andas
som skapar vågorna

Jag är vatten
stilla varma lugna
men föränderlig

Jag är vatten
Det är inte tårarna
som rinner nerför dina kinder
som är smärtan

Smärtan är luften du piskade
förtvivlat över vågorna

för att fånga mig




Fri vers av maia
Läst 273 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-05-23 00:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

maia
maia