Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Distansprocessen III

Födelsedag
Du skiter i

Gjorde ingen grej av det.
Blåste glädje över honom
Han vi skrattade

Jag ska säga till pappa att jag är fyra nu

Diskade
då han grät i sömnen




Fri vers av maia
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-23 01:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

maia
maia